منتدى الشبــــــــــــــــ>>>>ــــــــــــاب
اللى عايز يشترك فى ماى واى او اوريفليم او ايفون تحت امره
اسره ماى واى باداره مدام رشا الابيارى shosho_kotta@yahoo.com
كود 18034711
ت�1016017785

منتدى الشبــــــــــــــــ>>>>ــــــــــــاب

Youth Forum ,avon, my way ,oriflame
 
الرئيسيةالبوابهاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
shosho_kotta@yahoo.com كود 18034711 ت1016017785
المواضيع الأخيرة
» عضويات ماى واى مجانا
13/8/2014, 5:12 pm من طرف سلمى اسلام

» ماى واى وعضويات ماى واى
13/8/2014, 4:59 pm من طرف سلمى اسلام

» مرض الدوشين والضمور العضلى لأعضاء الجسم
17/9/2012, 4:44 pm من طرف جمال

» اسره ماى واى باداره مدام رشا الابيارى
13/10/2011, 4:43 pm من طرف ADMIN

» كتالوج شهر يوليو عروض نااااااااااااااار
10/7/2011, 8:12 pm من طرف ADMIN

» قصه غريبه ادخل وشوف
10/6/2011, 5:51 pm من طرف ADMIN

» اجمل موقع للقران والاسلاميات اخوه فى الله Ekhowaa Fi Allah
9/6/2011, 11:50 pm من طرف ADMIN

» كتالوج ماى واى شهر يونيو
28/5/2011, 8:36 pm من طرف ADMIN

» ♥ ♥ ♥ انــ كــانــتــ ♥ ♥ ♥
26/5/2011, 12:41 am من طرف مرســـ الحب ـــال

» كـــبـــتـــ الاحزانـــ
13/5/2011, 11:36 pm من طرف مرســـ الحب ـــال

» بعد زواجنا بشهر واحد وليلتين اثنتين كانت المفاجاه
11/5/2011, 5:07 pm من طرف ADMIN

» قصه جميله جدا لا تفوتك
10/5/2011, 5:47 pm من طرف ADMIN

» نموزج مل عضويه ماى واى
6/5/2011, 10:34 pm من طرف ADMIN

» نموزج مل عضويه ماى واى
6/5/2011, 10:32 pm من طرف ADMIN

» علمني <3 <3هواك
2/5/2011, 2:06 am من طرف مرســـ الحب ـــال

» صمت الحب وصمت البكاء
2/5/2011, 2:05 am من طرف مرســـ الحب ـــال

» اسره ماى واى باداره مدام رشا والاستاذ فاروق عطيه
1/5/2011, 11:54 pm من طرف ADMIN

» وبحس معاك ان انا فى السما
1/5/2011, 11:52 pm من طرف ADMIN

» هل تعلم ان التفاح حرام ؟؟؟؟؟؟؟
1/5/2011, 7:59 pm من طرف ADMIN

» ضحي وشارك يا عربي @ فلسطين بصوتها بتنادي
26/4/2011, 11:58 pm من طرف مرســـ الحب ـــال

» العيون الجريئه انا دموع القمر يابنات شوفوا لفات الطرح الفرح يارب البنات كلها تتجوز امين
26/4/2011, 11:57 pm من طرف مرســـ الحب ـــال

» <3 قصه <3 شاب <3
26/4/2011, 11:57 pm من طرف مرســـ الحب ـــال

» شرب الماء البارد بعد تناول الوجبة يعني السرطان
26/4/2011, 11:05 pm من طرف مرســـ الحب ـــال

»  صرخه حجر
26/4/2011, 11:04 pm من طرف مرســـ الحب ـــال

»  اللى عايزه تتعرف على شركة ماى واى أو عايزه تعمل عضويه تدخل
26/4/2011, 10:13 pm من طرف ADMIN

» عايزة تعرفي اكتر عن ماي واي
26/4/2011, 9:59 pm من طرف ADMIN

» البدرى جروووووووووب
22/4/2011, 10:57 am من طرف ADMIN

» عضويه ايه اند ام
21/4/2011, 5:57 pm من طرف ADMIN

» ماجيستى لانجيرى
20/4/2011, 6:53 pm من طرف ADMIN

» My Way (((مصر ...))) مكافات + هدايا روعة +مجااااااااانا
20/4/2011, 6:23 pm من طرف ADMIN

» هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
19/4/2011, 9:59 pm من طرف روان

» حتى المعكسات اتغيرت بعد 25 يناير
19/4/2011, 9:57 pm من طرف روان

» مرتب 3000 جنيه فقط من ماى واى
19/4/2011, 9:45 pm من طرف ADMIN

» عضويه ماى واى
19/4/2011, 9:39 pm من طرف ADMIN

» اخبار ماى واى وطريقه التعامل فيها
19/4/2011, 9:37 pm من طرف ADMIN

» جوائز ماى واى
19/4/2011, 9:36 pm من طرف ADMIN

» انا عضوه ممزه فى ماى واى وعايزكم تبقو زى ياله بسرعه سجلو فى ماى واى
19/4/2011, 9:35 pm من طرف ADMIN

» منتجات ماى واى لو حابين تشتره منتجات مصرية كويسة واسعارها معقولة تعالوا وشوفة منتجاتنا مش بس كدة وكمان عليها خصومااااااات
19/4/2011, 9:30 pm من طرف ADMIN

» اى حد عايز يعمل عضويه او يشترى بسعر العضويه يبعتلى على الأيميل :
19/4/2011, 9:26 pm من طرف ADMIN

» ظهور طريقة جديدة لاغتصاب الفتيات تحدث هذه الأيام
19/4/2011, 9:21 pm من طرف ADMIN

» ملابس صيفى للمحجبات
19/4/2011, 9:20 pm من طرف ADMIN

» حاجه فى نفسك
19/4/2011, 9:19 pm من طرف ADMIN

» مطلوب مشرفات و مشرفين
19/4/2011, 9:18 pm من طرف ADMIN

» تحذير لكل بنت مهم جدا :
19/4/2011, 9:17 pm من طرف ADMIN

» منتجات لكل بيت عصري
19/4/2011, 9:16 pm من طرف ADMIN

» اسئله كرسى الاعتراف
19/4/2011, 9:15 pm من طرف ADMIN

» نكته جاامده
19/4/2011, 9:15 pm من طرف ADMIN

» فساتين فرح جامده
19/4/2011, 12:45 am من طرف روان

» ياريت تكون موجوده
18/4/2011, 10:56 pm من طرف ADMIN

» الثرثارة - سجى حماد قناة كراميش‬‎
18/4/2011, 4:48 pm من طرف ADMIN

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 76 بتاريخ 13/6/2016, 4:00 am
المواضيع الأكثر شعبية
أسماء غزوات الرسول كاملة بالترتيب
اللى عايزه تتعرف على شركة ماى واى أو عايزه تعمل عضويه تدخل
شوية فوازير مضحكة مع حلها
تعليم لفات الطرح للبنات العسولات
بعض من اهم أحاديث الرسول ( ص )
غزوة أحد كاملة
برنامج Partition Magic - شرح تثبيت البرنامج + شرح عمل البرنامج ( شرح مصور )
برنامج الشات الرهيب باي لوكس bey luxe
مرض الدوشين والضمور العضلى لأعضاء الجسم
اشتركي في ايفون او اوريفليم او ماى واي معي اشتغلي وانتى بالمنزل
الترحيب بالأعضاء الجدد والمناسبات
مرحبا بيكم اعضاء منتدى الشباب
ايه رايك فى المنتدى
ممتاز 100% 100% [ 1 ] جيد جدا 0% 0% [ 0 ] جيد 0% 0% [ 0 ] جيد بس عايز شويت تطوير 0% 0% [ 0 ] عايز شويت تطوير 0% 0% [ 0 ] ردئ 0% 0% [ 0 ] ضعيف 0% 0% [ 0 ] ضعيف جدا 0% 0% [ 0 ] لا يصلح ان يكون منتدى 0% 0% [ 0 ] اقفله احسن 0% 0% [ 0 ]
الناشطون
الاعضاء الناشطون

شاطر | 
 

 وصفات البلاد للفراخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
روان



الابراج : الحمل
الأبراج الصينية : الكلب
عدد المساهمات : 319
نقاط : 54281
السٌّمعَة : 22
تاريخ التسجيل : 13/12/2010
العمر : 24

مُساهمةموضوع: وصفات البلاد للفراخ   16/2/2011, 3:34 pm

جيبالكو وصفات للفراخ من كل مطابخ العالم يارب تعجبكم

ومتنسوش الردود

الفراخ على الطريقة الإيطالية
المقادير:
8 قطع أوراك فراخ
بصلة متوسطة مقطعة شرائح
ثمرة فلفل أحمر مقطعة شرائح
ملعقة كبيرة زعتر فريش
1/ 2 كيلو طماطم مقطّعة
1/ 2 كوب شوربة فراخ
1/ 2 كوب زيتون أسود
عصير برتقالة صغيرة
بشر برتقالة صغيرة
2 فص ثوم مفرومين
ملح وفلفل أسود
2 ملعقة زيت

الطريقة:


1- أول حاجة شوّحي الفراخ من غير زيت على جريل أو طاسة تيفال علشان الفراخ ماتلزقش فيها.

2- قلّبي الفراخ على الجانبين لحد ما لونها يبقى ذهبي، وبعدين حطّيها في صينية أو قالب زجاجي.

3- حطّي زيت في الطاسة مكان الفراخ وشوّحي فيه البصل والثوم والفلفل الأحمر لمدة 3 : 4 دقائق وبعدين حطّيهم في القالب مع الفراخ.

4- بعد كده ضيفي عليهم بشر البرتقال والعصير وشوربة الفراخ والطماطم وقلّبيهم وحطّيهم على النار.

5- سيبى القالب على النار لحد ما الخليط يغلي وبعدين غطيه وسيبيه على نار هادية لمدة ساعة وقلبيه من وقت للتانى.

6- بعد كده ضيفي الزعتر المفروم والزيتون والملح والفلفل الأسود، وعند التقديم زيّنيه الطبق ببشر البرتقال.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
روان



الابراج : الحمل
الأبراج الصينية : الكلب
عدد المساهمات : 319
نقاط : 54281
السٌّمعَة : 22
تاريخ التسجيل : 13/12/2010
العمر : 24

مُساهمةموضوع: رد: وصفات البلاد للفراخ   16/2/2011, 3:35 pm

الفراخ على الطريقة اليابانية
المقادير:
12 قطعة أوراك فراخ
3/ 4 كوب خل بلسميك
3 3/ 4 ملعقة كبيرة سكر
1/ 2 كوب صويا صوص
1 1/2 كوب ميه
1 1/ 2 فص ثوم
1 1/ 2 فلفل حار

الطريقة:

1- حطّي كل المكونات ما عدا الفراخ في حلة على نار عالية وسيبيهم لحد ما يغلوا.

2- قللي درجة الحرارة لمدة 20 دقيقة، وسيبي الخليط يتسوي على نار هادية، مع مراعاة إنك تشيلي أي ترسبات ممكن تظهر على السطح، بعد كده زودي النار وحطي الأوراك في الصوص واطبخيها لحد ما السائل يبقى لزج.

3- رصّي الأوراك في طبق التقديم وصبي عليهم الصوص بعد ما تصفيه من بواقي الثوم والفلفل.. وبالهنا والشف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
روان



الابراج : الحمل
الأبراج الصينية : الكلب
عدد المساهمات : 319
نقاط : 54281
السٌّمعَة : 22
تاريخ التسجيل : 13/12/2010
العمر : 24

مُساهمةموضوع: رد: وصفات البلاد للفراخ   16/2/2011, 3:40 pm

فراخ بالزبدة على الطريقة الهندية
المقادير:
1/ 2 كيلو فراخ مخلية
ورق لاورا
ملعقة نشا
بصلة مفرومة
1/ 4 كوب زبادي
1/ 2 كوب كريمة
1/ 4 ملعقة شطة
ملح وفلفل أسود
2 ملعقة كبيرة زبدة
2 ملعقة كبيرة زيت
كوب صلصة طماطم
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة بابريكا
1/ 2 ملعقة زنجبيل مفروم
2 ملعقة صغيرة عصير ليمون
1/ 2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
الطريقة:

1- حطّي شوية زيت في طاسة كبيرة، وشوّحي فيها البصل لحد ما يذبل ويبقى لونه شفاف.

2- بعد كده حطّي الزبدة، وعصير الليمون، والثوم والزنجبيل المفرومين، والبابريكا، والكمون، وورق اللاورا، وقلّبيهم شوية على النار.

3- بعد كده حطّي صلصة الطماطم وقلّبي الخليط وسيبيه على النار لمدة 2 : 3 دقائق وبعدين حطّي الكريمة والزبادي وقلّبيهم كويس أوي.

4- قلّلي النار وسيبي الصوص على نار هادية لمدة 10 دقائق، وتبّليه بالملح والفلفل الأسود والشطة وبعدين ارفعيه من على النار.

5- بعد كده هاتي طاسة وسخّني فيها شوية زيت، وقطّعي الفراخ قطع صغيرة وشوّحيها في الزيت شوية لحد ما لونها يبقى ذهبي، وبعد كده قلّلي النار وبعدين تبّلي الفراخ بالملح والفلفل والشطة.

6- بعد كدة خدي 1/ 3 كوب من الصوص اللي جهزتيه، وحطّيه على الفراخ وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق لحد ما كميته تقل شوية، وبعد كده صبّي باقي الصوص على الفراخ.

7- اخلطى ملعقة النشا مع ميه وقلّبيهم كويس وحطّيهم على الفراخ، وسيبيهم على النار لمدة 5 : 10 دقائق أو لحد ما الصوص يبقى سميك.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ADMIN

avatar

الابراج : الميزان
الأبراج الصينية : القط
عدد المساهمات : 682
نقاط : 55205
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 09/12/2010
العمر : 30

مُساهمةموضوع: رد: وصفات البلاد للفراخ   16/2/2011, 6:01 pm

انتى مجربها يا روان ولا على العموم انا هجربها

_________________النهايه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ






!!!!ليه تدفعى اكتر لما ممكن تدفعى اقل؟؟؟؟
انضمى الى عالم سيدات الاعمال
اشتركى الان
ماى واى
كود 318034711
كونى الاجمل معايا
اضغط هنا لتكون عضو فى ماى واى امل ياله الاستماره
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://shosho75.own0.com
روان



الابراج : الحمل
الأبراج الصينية : الكلب
عدد المساهمات : 319
نقاط : 54281
السٌّمعَة : 22
تاريخ التسجيل : 13/12/2010
العمر : 24

مُساهمةموضوع: رد: وصفات البلاد للفراخ   16/2/2011, 10:24 pm

انا مجربه الاولى بس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
وصفات البلاد للفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الشبــــــــــــــــ>>>>ــــــــــــاب :: مطبخ دوت كم-
انتقل الى: